Klantbeoordelingen

Hieronder ziet u de beoordelingen van onze garage. Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,0 op basis van 168 beoordelingen. Wilt u zelf een beoordeling achterlaten? Klik dan hier om naar de website van Klanten Vertellen te gaan en uw beoordeling te plaatsen.

10
Henk Botter Voorschoten 14 nov 2020
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 8
Top, top en nog eens top, een aanrader van de bovenste plank.
9
P.H.J. Rijsbergen VOORSCHOTEN 30 okt 2020
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
zie boven. ps. ik vind dat ik niet de verplichting moet krijgen om dit in te vullen, zodat u hier onder schrijft dat dit veld verplicht is
10
Geachte heer/mevrouw ben Den haag 07 sep 2020
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 8
Vriendelijke benadering en deskundig personeel. Daarnaast zijn ze zeer betrouwbaar. Ben al zeker 25 jaar klant en ben nog nooit teleurgesteld.
8
Geachte heer H.F.M. Voorschoten 15 aug 2020
Service 8
Deskundigheid 8
Prijs / kwaliteit 8
Bereidwillig en correct.
8
Geachte heer Voorschoten 12 aug 2020
Service 8
Deskundigheid 8
Prijs / kwaliteit 8
Airco moest geserviced worden, mooie aanbieding bij AutoFirst. Medewerker dacht goed mee en was deskundig op airco gebied. Goed geholpen en doen niet moeilijk wanneer het net iets anders loopt.
8
Geachte mevrouw Voorschoten 09 aug 2020
Service 10
Deskundigheid -
Prijs / kwaliteit -
Bij binnenkomst geen enkele reactie van degene waarnaar men zich moest richten een heel lang gesprek voerde. Of gesprek onderbreken, of in ieder geval iets zeggen dat het nog even kan duren.
8
Michel Leiden 07 aug 2020
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
De airco van mijn auto had een servicebeurt nodig (oa bijvullen). Omdat ze bij AutoFirst een aanbieding hadden, heb ik een afspraak gemaakt en kon ik snel terecht. De werkzaamheden duurden iets langer dan verwacht en ik heb niet de indruk dat de airco "kouder" is na de servicebeurt, maar de muffe geur die ik rook als ik de airco gebruikte is wel verdwenen.
8
Chantal Voorschoten 28 jul 2020
Service 8
Deskundigheid 8
Prijs / kwaliteit 8
Goede service en transparant
10
Leen Voorschoten 25 jul 2020
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 9
Zeer klantvriendelijk bedrijf. Heb alleen maar positieve ervaringen. Denken altijd mee met de klant en zijn realistisch. in één woord: Prima!
10
Cees Noordwijk 20 jul 2020
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Ik kom al jaren bij deze garage en weet dat mijn auto in goede handen, eerlijke offertes en goede service
laden...