Klantbeoordelingen

Hieronder ziet u de beoordelingen van onze garage. Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,1 op basis van 191 beoordelingen. Wilt u zelf een beoordeling achterlaten? Klik dan hier om naar de website van Klanten Vertellen te gaan en uw beoordeling te plaatsen.

10
Sylvia Voorschoten 18 sep 2021
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 7
Het voelt gewoon vertrouwd en veilig Lekker dichtbij voor mij. Geen vervangend vervoer nodig.
9
Jelle Voorschoten 30 aug 2021
Service 7
Deskundigheid 7
Prijs / kwaliteit 8
Eindelijk een autobedrijf waar ze zich zelf zijn. Prima én gezellig geholpen. Prima auto gekocht voor een normale prijs. Aanbod en website is goed. Personeel eerlijk en open.
10
Simone Leiden 15 aug 2021
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit -
Liet m’n auto nakijken omdat er zo’n herrie onder vandaan kwam. Blijkt dat er ernstige gebreken zijn. Volledige uitleg hierover gekregen. Samen tot een goede en eerlijke oplossing gekomen.
10
Tonny Voorschoten 05 aug 2021
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Goede ervaring!!!
10
Hoost Leiderdorp 22 jul 2021
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Mijn auto rijdt smooth na het vernieuwen van de koppeling, de kleine beurt, de APK en het schoonmaken van de wiellagers. Ik ben zeer tevreden. Op naar volgend jaar.
7
RUUD Leiden 11 jul 2021
Service 8
Deskundigheid 7
Prijs / kwaliteit 8
zie hier boven
10
Stefan Voorschoten 07 jul 2021
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Super service, fijn bedrijf en leuke gasten. Kom er al jaren.
6
Jan Voorschoten 04 jul 2021
Service 6
Deskundigheid 6
Prijs / kwaliteit 4
Ze praten makkelijk en doen niet wat je vraagt als je een paar krassen wil laten wegpoetsen is het goed als je hem brengt maar niet gedaan als je hem ophaalt
9
John Soeterbroek Rozenburg 29 mei 2021
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Top garage
8
Martin Voorschoten 25 mei 2021
Service 9
Deskundigheid 8
Prijs / kwaliteit 7
Voor de tweede jaar op rij is mijn toch al oude auto soepel door de APK gekomen. In de ochtend gebracht, begin van de middag weer opgehaald. Heel tevreden!
laden...