Klantbeoordelingen

Hieronder ziet u de beoordelingen van onze garage. Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,0 op basis van 151 beoordelingen. Wilt u zelf een beoordeling achterlaten? Klik dan hier om naar de website van Klanten Vertellen te gaan en uw beoordeling te plaatsen.

8
Geachte heer/T.Buis Leiden 14 mrt 2020
Service 10
Deskundigheid 8
Prijs / kwaliteit 8
Fijn om zaken te doen
10
Rob Voorschoten 28 feb 2020
Service 7
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 8
Snelle diagnose, know how heeft en op een vriendelijke manier de klanten benaderd.
10
Michiel Voorschoten 26 feb 2020
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 8
Weer goed geholpen door de monteurs van Auto first!
8
Ronald vd Berg Voorschoten 21 feb 2020
Service 7
Deskundigheid 8
Prijs / kwaliteit 7
Duidelijke communicatie, vriendelijke service
10
Mark Vros Voorschoten 03 feb 2020
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Vriendelijk en behulpzaam
9
Richard Den Haag 18 jan 2020
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs / kwaliteit 9
Na een aantal mindere ervaringen met een auto verkoper / garage, was dit echt een verademing, eerlijk / kennis / komt gemaakte afspraken na, dus echt een voorbeeld van hoe het ook kan. auto zag er keurig uit. Reden met een goed gevoel naar huis in onze nieuwe occasion.
10
Geachte Buis Den Haag 18 jan 2020
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Ik kom al een aantal jaren hier voor onderhoud van de Kia Sportage. Onlangs hebben wij hier een Peugeot 107 gekocht. Wij hadden onze wensen en een budget neer gelegd . Binnen een dag hadden ze een auto voor ons . Wij zijn erg tevreden over dit bedrijf. Niet alleen het verkopend personeel maar ook het personeel van de werkplaats hebben verstand van zaken. . Ok ik woon in Den Haag en dit bedrijf in Voorschoten dus niet echt naast de deur maar ik heb het graag voor over.
10
Geachte mevrouw Wassenaar 05 jan 2020
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Klantvriendelijk, goede en snelle service. Eerlijk en professioneel! Ben erg tevreden over dit bedrijf. Voor een volgende onderhoudsbeurt zal ik mijn auto weer hier brengen
10
Philip Buis 's-Gravenhage 06 dec 2019
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Vandaag een auto gekocht . Helemaal gelukkig . Ik kom er al een paar jaar voor service voor mijn vorige auto .Ik blijf hier komen ook al woon ik in Den Haag . Dit zijn vriendelijke mensen . Mensen met kennis . Ik kan echt nog van alles opschrijven wat ik over dit bedrijf vind . Maar dat is niet nodig . Gewoon een Top Bedrijf
9
Jasper Den Haag 04 dec 2019
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs / kwaliteit 9
Snelle service na een plotselinge storing in de auto. Correcte prijs/kwaliteit verhouding in combinatie met een persoonlijke benadering.
laden...