Klantbeoordelingen

Hieronder ziet u de beoordelingen van onze garage. Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,0 op basis van 163 beoordelingen. Wilt u zelf een beoordeling achterlaten? Klik dan hier om naar de website van Klanten Vertellen te gaan en uw beoordeling te plaatsen.

8
Geachte mevrouw Voorschoten 09 aug 2020
Service 10
Deskundigheid -
Prijs / kwaliteit -
Bij binnenkomst geen enkele reactie van degene waarnaar men zich moest richten een heel lang gesprek voerde. Of gesprek onderbreken, of in ieder geval iets zeggen dat het nog even kan duren.
8
Michel Leiden 07 aug 2020
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
De airco van mijn auto had een servicebeurt nodig (oa bijvullen). Omdat ze bij AutoFirst een aanbieding hadden, heb ik een afspraak gemaakt en kon ik snel terecht. De werkzaamheden duurden iets langer dan verwacht en ik heb niet de indruk dat de airco "kouder" is na de servicebeurt, maar de muffe geur die ik rook als ik de airco gebruikte is wel verdwenen.
8
Chantal Voorschoten 28 jul 2020
Service 8
Deskundigheid 8
Prijs / kwaliteit 8
Goede service en transparant
10
Leen Voorschoten 25 jul 2020
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 9
Zeer klantvriendelijk bedrijf. Heb alleen maar positieve ervaringen. Denken altijd mee met de klant en zijn realistisch. in één woord: Prima!
10
Cees Noordwijk 20 jul 2020
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Ik kom al jaren bij deze garage en weet dat mijn auto in goede handen, eerlijke offertes en goede service
9
Martine Wassenaar 09 jun 2020
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 9
Vriendelijke eigenaar en een goed georganiseerd team. Ik heb hier een tweedehands auto gekocht die bij hun in onderhoud was geweest. Grondige uitleg gekregen over de auto en geen moeite was teveel. De auto rijdt als nieuw. Ik kan deze garage aan iedereen van harte aanbevelen.
10
Coen Voorschoten 06 jun 2020
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Binnen een uur alles geregeld !
9
Hans Leiden 22 mei 2020
Service 10
Deskundigheid 8
Prijs / kwaliteit 8
Vriendelijk personeel en goede service
8
Geachte heer Voorschoten 11 mei 2020
Service 8
Deskundigheid 8
Prijs / kwaliteit 6
Tweede jaar op een rij voor de APK langs geweest. Goede service en betrouwbare medewerkers. Zeer tevreden!
10
Geachte mevrouw Cancrinus Leiderdorp 07 mei 2020
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 6
Ik kan nog niet oordelen over de kwaliteit van het onderhoud omdat ik nog niet met mijn auto gereden heb. Maar als ik kijk naar eerdere reparaties en onderhoud zal eea wel prima in orde zijn.
laden...