Klantbeoordelingen

Hieronder ziet u de beoordelingen van onze garage. Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,1 op basis van 183 beoordelingen. Wilt u zelf een beoordeling achterlaten? Klik dan hier om naar de website van Klanten Vertellen te gaan en uw beoordeling te plaatsen.

9
John Soeterbroek Rozenburg 29 mei 2021
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Top garage
8
Martin Voorschoten 25 mei 2021
Service 9
Deskundigheid 8
Prijs / kwaliteit 7
Voor de tweede jaar op rij is mijn toch al oude auto soepel door de APK gekomen. In de ochtend gebracht, begin van de middag weer opgehaald. Heel tevreden!
8
P Voorschoten 09 mei 2021
Service 8
Deskundigheid 8
Prijs / kwaliteit 8
Klantvriendelijk en juiste advisering
10
Rico Niels Wassenaar 06 mei 2021
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Ervaren medewerkers die niet aansmeren. Denken mee met de klant. Betrouwbaar
10
sonja utrecht 15 mrt 2021
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Hele goede ervaring .
10
Eva Voorschoten 11 mrt 2021
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Vaak vinden we een goede sevice zo vanzelfsprekend dat het niet opvalt. Dat vat in een notendop mijn ervaring g met Autofirst samen. Ze zijn er als ik ze nodig heb, denken in oplossingen en zijn pragmatisch.
8
Hoeke Voorschoten 10 mrt 2021
Service 7
Deskundigheid 8
Prijs / kwaliteit 7
Tevreden
10
Mustafa Den Haag 18 feb 2021
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Ik heb vandaag voor mijn vrouw een leuke polo gekocht. Ben zeer goed en proffesioneel geholpen heb een proefrit mogen maken en een lekker bakje koffie gehad. Daarna alles door deze aardige jongeman uitgelegd gekregen en papieren in orde gemaakt . Auto met apk en een mooie verassing erbij gekregen . Met 1 woord Top. En een eerlijke en hele aardige mensen , ik zou zeggen houden zo en voor in de toekomst mocht ik een andere auto willen kopen dan kom ik zeker weer bij jullie terug. Bedankt voor alles.
9
Cees Leiden 11 feb 2021
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs / kwaliteit 10
Fijn geholpen komen hun woord naa
10
Raphael Voorschoten 28 jan 2021
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
AutoFirst is my choice for all services related to both of my cars. APK is easy, inexpensive and promptly available. Honest, hard working people that are good to do business with. Not only I recommend as I am very glad to have found them. bedankt!
laden...