Klantbeoordelingen

Hieronder ziet u de beoordelingen van onze garage. Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,1 op basis van 179 beoordelingen. Wilt u zelf een beoordeling achterlaten? Klik dan hier om naar de website van Klanten Vertellen te gaan en uw beoordeling te plaatsen.

10
sonja utrecht 15 mrt 2021
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Hele goede ervaring .
10
Eva Voorschoten 11 mrt 2021
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Vaak vinden we een goede sevice zo vanzelfsprekend dat het niet opvalt. Dat vat in een notendop mijn ervaring g met Autofirst samen. Ze zijn er als ik ze nodig heb, denken in oplossingen en zijn pragmatisch.
8
Hoeke Voorschoten 10 mrt 2021
Service 7
Deskundigheid 8
Prijs / kwaliteit 7
Tevreden
10
Mustafa Den Haag 18 feb 2021
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Ik heb vandaag voor mijn vrouw een leuke polo gekocht. Ben zeer goed en proffesioneel geholpen heb een proefrit mogen maken en een lekker bakje koffie gehad. Daarna alles door deze aardige jongeman uitgelegd gekregen en papieren in orde gemaakt . Auto met apk en een mooie verassing erbij gekregen . Met 1 woord Top. En een eerlijke en hele aardige mensen , ik zou zeggen houden zo en voor in de toekomst mocht ik een andere auto willen kopen dan kom ik zeker weer bij jullie terug. Bedankt voor alles.
9
Cees Leiden 11 feb 2021
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs / kwaliteit 10
Fijn geholpen komen hun woord naa
10
Raphael Voorschoten 28 jan 2021
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
AutoFirst is my choice for all services related to both of my cars. APK is easy, inexpensive and promptly available. Honest, hard working people that are good to do business with. Not only I recommend as I am very glad to have found them. bedankt!
10
Ben Den Haag 07 jan 2021
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 9
Al ruim 25 jaar klant en nog steeds goede ervaring met autocentrum Voorschoten. Goede service deskundig en vriendelijk personeel en de prijzen zijn ook nog goed en voor iedereen toegankelijk. Ga zo door.
10
Aranka Voorschoten 06 jan 2021
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Professioneel, persoonlijk en vriendeliik
7
Raymond Voorschoten 03 jan 2021
Service 8
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 8
De mensen weten waar ze over praten en doen geen vervanging wanneer niet noodzakelijk.
10
D. Leiden 20 dec 2020
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Een plotseling probleem met de remmen aan onze oldtimer werd vakkundig opgelost door Ruben en zijn team, waarbij zij zich keurig aan de prijsopgave hebben gehouden.
laden...