Klantbeoordelingen

Hieronder ziet u de beoordelingen van onze garage. Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,0 op basis van 146 beoordelingen. Wilt u zelf een beoordeling achterlaten? Klik dan hier om naar de website van Klanten Vertellen te gaan en uw beoordeling te plaatsen.

9
Richard Den Haag 18 jan 2020
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs / kwaliteit 9
Na een aantal mindere ervaringen met een auto verkoper / garage, was dit echt een verademing, eerlijk / kennis / komt gemaakte afspraken na, dus echt een voorbeeld van hoe het ook kan. auto zag er keurig uit. Reden met een goed gevoel naar huis in onze nieuwe occasion.
10
Geachte Buis Den Haag 18 jan 2020
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Ik kom al een aantal jaren hier voor onderhoud van de Kia Sportage. Onlangs hebben wij hier een Peugeot 107 gekocht. Wij hadden onze wensen en een budget neer gelegd . Binnen een dag hadden ze een auto voor ons . Wij zijn erg tevreden over dit bedrijf. Niet alleen het verkopend personeel maar ook het personeel van de werkplaats hebben verstand van zaken. . Ok ik woon in Den Haag en dit bedrijf in Voorschoten dus niet echt naast de deur maar ik heb het graag voor over.
10
Geachte mevrouw Wassenaar 05 jan 2020
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Klantvriendelijk, goede en snelle service. Eerlijk en professioneel! Ben erg tevreden over dit bedrijf. Voor een volgende onderhoudsbeurt zal ik mijn auto weer hier brengen
10
Philip Buis 's-Gravenhage 06 dec 2019
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Vandaag een auto gekocht . Helemaal gelukkig . Ik kom er al een paar jaar voor service voor mijn vorige auto .Ik blijf hier komen ook al woon ik in Den Haag . Dit zijn vriendelijke mensen . Mensen met kennis . Ik kan echt nog van alles opschrijven wat ik over dit bedrijf vind . Maar dat is niet nodig . Gewoon een Top Bedrijf
9
Jasper Den Haag 04 dec 2019
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs / kwaliteit 9
Snelle service na een plotselinge storing in de auto. Correcte prijs/kwaliteit verhouding in combinatie met een persoonlijke benadering.
10
Jh Voorschoten 25 nov 2019
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 8
Niet alleen het werkwoord goed gedaan, er wordt ook tijd genomen alles goed uitleggen. Heel prettig!
9
Willemien Den Haag 23 nov 2019
Service 9
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 9
Zeer vriendelijke, snelle en goede service!
9
Hans van Leeuwen Voorschoten 23 nov 2019
Service 10
Deskundigheid 9
Prijs / kwaliteit 10
Snel geholpen en naar wens
9
Dick Voorschoten 23 nov 2019
Service 8
Deskundigheid 9
Prijs / kwaliteit 7
Kom er al jaren en is naar mijn idee en ervaring betrouwbaar. Aan te bevelen.
10
Hamdi Valkenburg 21 nov 2019
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Ik heb een afspraak gemaakt voor de onderhoud van mijn auto. Ik had zelf een aantal punten aangegeven die hersteld moest worden en uiteraard de beurt. Later aan het eind van de dag kon ik mijn auto ophalen. Ik zag dat men niet alleen onderhoud aan mijn auto had uitgevoerd maar ook uitgezogen en gewassen. Ik was daar heel erg blij mee. Het is een bedrijf die eerlijk en betrouwbaar is. Ik vind dat heel erg belangrijk. Ga zo door.
laden...