Over ons

Al meer dan 30 jaar Een begrip in de regio en daarbuiten.

Wij als autobedrijf zijn actief in verkoop,inkoop service, onderhoud, reparatie en carwash. Daardoor hebben wij o.a. een ruime ervaring op het gebied van in- en verkoop van gebruikte personenauto’s & bedrijfsauto’s. Bekijk hier ons volledige profiel.

 

Wij hebben een permanent wisselend aanbod van BOVAG occasions.Vanwege onze jarenlange relaties, onze gegarandeerd goede service en scherpe prijzen hebben wij een vertrouwde klantenkring in de nabije omgeving en ook daarbuiten. Staat de auto die u zoekt er niet tussen? Vraag het ons en wij zoeken de auto voor u op met zorg voor kwaliteit en garantie.

 

Als onafhankelijk autobedrijf garanderen wij scherpe prijzen en goede kwaliteit. En omdat wij niet gebonden zijn aan merken en modellen kunnen wij u een objectief en eerlijk advies geven in de keus van merk en model. Om deze kwaliteit te waarborgen kunnen wij u met trots melden dat onze bedrijfsvoering al vele jaren voldoet aan de BOVAG gedragscode. U bent van harte welkom om onze showroom te bezoeken. Ook al wilt u alleen een vrijblijvend advies! Wij zetten de koffie vast klaar, tot zo!

Traditie & historie

Door de jaren heen wisten vele klanten hun weg te vinden naar ons bedrijf Inmiddels anno 2017 is het pand totaal vernieuwd. Hier beschikken wij over een modern bedrijfspand bestaande uit een ruime showroom en een uitgebreide werkplaats. Voor alles wat uw auto nodig heeft kunt u bij ons terecht. Wij bieden voor auto’s van alle merken en leeftijden een compleet pakket aan diensten en producten.

Bovag garantie

Preventieve maatregelen

I.v.m. met het COVID-19 (Corona) virus nemen wij preventieve maatregelen.

Lees meer
Bovag garantie

Winter banden

De conditie van uw banden is belangrijker dan u denkt.

Lees meer
Bovag garantie

APK-keuring nodig?

Bij Autofirst Autocentrum Voorschoten word u snel en vakkundig geholpen.

Lees meer
Bovag garantie

Mobiliteits garantie

Met de Mobiliteitsgarantie van AutoFirst bent u bij pech altijd weer snel op weg.

Lees meer